Historie van zorgvilla Huize Sonnevanck

Mary Woltering (1943-2022) verhuisde met haar gezin in 1973 naar Huize Sonnevanck, wat toen een pension was. Met haar drie kleine kinderen nam ze ook direct de zorg voor drie hulpbehoevende ouderen op zich.

Het was al direct haar droom om het pension om te bouwen tot een kleinschalig en particulier wooninitiatief voor ouderen. Dit is haar met zeer toegewijde medewerkers ook gelukt.

Ouderenzorg in een huiselijke sfeer

De nieuwe zorgvilla bleek al snel een gewild alternatief te zijn voor de reguliere zorginstellingen. Er was duidelijk behoefte aan een meer huiselijke omgeving voor ouderenzorg.

Mary maakte haar droom waar. Ze woonde de laatste jaren ook zelf in haar zorghuis. De persoonlijke aandacht, die zij zo belangrijk vond, is altijd gebleven en wordt met liefde doorgegeven.

Opvolging

Tijdens een langere periode van waarneming wist Willemien Klein Geltink met het team de organisatie verder te professionaliseren. Zij bleef ook betrokken bij de overdracht, toen in januari 2023 Remon van Amersfoort de nieuwe eigenaar werd van Huize Sonnevanck.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Remon: Bel met 06 – 81 57 41 21 of stuur een mail naar info@huizesonnevanck.nl