Ons team

Wij bieden met onze 24-uurszorg graag een warme, veilige en ondersteunende omgeving voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen. Wij begrijpen dat elke bewoner unieke behoeften en wensen heeft.  Omdat onze woonvilla kleinschalig is opgezet, voor ca. 10 bewoners, kunnen wij de persoonlijke aandacht geven die in deze fase van het leven zo belangrijk is. Of dat nu gaat om een extra koekje bij de thee, een ommetje naar het park, samen fotoboeken doornemen, een extra kussentje onder de arm of net iets anders maken voor bij het eten. We denken voor elke bewoner graag creatief mee, bij wat voor hem of haar net het verschil kan maken om zich beter te voelen.

Iedereen heeft de eigen taken en professionele verantwoordelijkheden, maar we werken in een goede sfeer en als hecht team ook graag samen. We overleggen eigenlijk continu met elkaar, wat ook weer digitaal wordt vastgelegd. Met elkaar bereik je meer. En als dat resultaat heeft, dan motiveert dat ons ook weer.

Op de foto’s een groot deel van ons team, dat in totaal zo’n 15 tot 20 medewerkers telt. Wilt u kennismaken en meer weten over de zorg die wij bieden, neemt u dan contact met ons op.