Beschikbare woonruimte

Neem voor beschikbaarheid contact op met Remon van Amersfoort. Bel met 06 – 81 57 41 21 of stuur een mail naar info@huizesonnevanck.nl

Over Huize Sonnevanck

Onze zorgvilla telt 10 wooneenheden en is gelegen in het centrum van het dorp Hengelo in de Achterhoek, goed te bereiken vanuit de omringende plaatsen, zoals Vorden, Ruurlo, Zelhem, Toldijk, Steenderen, Doetinchem en Wichmond. Van Zutphen, Doesburg, Lochem, Groenlo of Borculo is het ca. 20 minuten rijden.

Als kleinschalig wooninitiatief kunnen we onze bewoners alle persoonlijke aandacht en zorg geven, en hun in een huiselijke sfeer een fijne en veilige leefomgeving bieden. De zorgvilla heeft een ruime tuin en direct om de hoek is een groot park met herten, eenden en andere dieren.

U betaalt ons voor het verblijf, dit zijn de woon- en servicekosten. De zorgkosten worden vergoed via de PGB. Voor het krijgen van deze PGB betaalt u een (lage) eigen bijdrage aan het CAK. Daarnaast moet u rekening houden met overige/incidentele kosten, zoals voor de kapper, een bril, vervoer of medicijnen. Zie onze uitleg hierover.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Remon van Amersfoort. Bel met 06 – 81 57 41 21 of stuur een mail naar info@huizesonnevanck.nl